Meer resultaten voor basisopleiding

basisopleiding
Basisopleiding Bemiddeling 2019-Basisopleiding en specialisaties Bemiddeling.
EDUCATIEF VERLOF 2019. Het departement Werk, Welzijn en Sociale Economie heeft in haar vergadering van 03/07/2018 volgende opleidingen erkend als beroepsopleiding in het kader van de wetgeving op het betaald educatief verlof voor het jaar 2019.: Basisopleiding tot bemiddelaar 2019.
Centrum Basisopleiding en Scholing Belgian Defence.
You are here. Home INFORMATIE Opleiding Centrum Basisopleiding en Scholing. Centrum Basisopleiding en Scholing. Centrum Basisopleiding en Scholing Noord. Het Centrum Basisopleiding en Scholing Noord CBOS Noord is het militaire opleidingscentrum in Leopoldsburg. Hier krijgen de Nederlandstalige kandidaat-militairen hun basisopleiding als soldaat.
Basisopleiding Basisopleiding sociaal sociaal tolken tolken Agentschap Agentschap Integratie Integratie en en Inburgering. Inburgering.
Home Thema's' Sociaal tolken en vertalen Ik wil sociaal tolk worden Opleidings en certificeringstraject sociaal tolk Basisopleiding sociaal tolken. Basisopleiding sociaal tolken. Wat houdt de basisopleiding in? Hoe is de basisopleiding opgebouwd? Hoe lang duurt de basisopleiding? Hoeveel kost de basisopleiding?
Basisopleiding tot arts Academisch Centrum Huisartsgeneeskunde KU Leuven.
Het ACHG coördineert overigens de opleidingslijn wetenschappelijke vorming in de basisopleiding. In de komende jaren wil het ACHG in de basisopleiding een nieuwe opleidingslijn Kwaliteit en patiëntveiligheid introduceren. Tevens leveren we een bijdrage aan de lijn vaardigheden en aan de Probleemoplossende Klinische colleges POKR.
Basisopleiding preventieadviseur Prevent.be.
Na succesvol afsluiten van de opleiding ontvangen de deelnemers een attest van slagen, gevolgd door een getuigschrift uitgereikt tijdens de officiële proclamatie. De opleiding omvat 6 dagen die plaatsvinden op 18/10/2017, 25/10, 8/11, 15/11, 22/11 en 13/12/2017 van 09.00 tot 16.30 uur.
Voordelig een basisopleiding volgen bij het NTI MBO-College.
Start dan snel met de Basisopleiding Tandartsassistente van het NTI MBO-College en maak je droom waar! 6 of 9 maanden. Vanaf 6338, p/m. Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie. Leer de meest uiteenlopende evenementen te organiseren met de basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI MBO-College!
MBO Basisopleiding Onderwijsassistent NTI.
Een waardevol diploma van een erkende onderwijsinstelling dat goed aansluit op jouw toekomstige baan! Doorleren na een basisopleiding. Na het afronden van je basisopleiding Onderwijsassistent kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleidingen Onderwijsassistent niveau 4, Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 en Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.
Basisopleidingen Campus Vesta.
Je start aan de basisopleiding nadat je slaagde in de selectieproef, georganiseerd voor de leden van het basiskader die naar het middenkader willen overgaan. Daarnaast bestaat er ook een externe aanwerving op basis van diploma. Je volgt de basisopleiding tot aspirant-inspecteur politie dan slechts gedeeltelijk en krijgt vervolgens de basisopleiding hoofdinspecteur.
Basisopleiding vertrouwenspersoon Securex.
Voer een trefwoord in.: Health Safety opleidingen Vertrouwenspersoon: basisopleiding. Psychosociale problemen op de werkvloer efficiënt oplossen. Als vertrouwenspersoon heeft u een verantwoordelijke rol met impact op het welzijn van uw collegas. De wet rond psychosociale risicos op het werk verplicht vertrouwenspersonen een basisopleiding te volgen.
basisopleiding ACT 6 dagen WACHTLIJST Act Academie.
basisopleiding ACT 6 dagen WACHTLIJST. Oude Abdij van Drongen Drongen. Datums: 11 okt, 12 okt, 8 nov, 9 nov, 4 dec en 5 dec 2018, van 10u00 tot 17u00. In de zesdaagse basisopleiding ACT leer je het ACT-model op korte tijd efficiënt kennen en toepassen.

Contacteer ons

dash
50plus
digital
horloge
schiphol
fotolijst
basisopleiding
huisje
led
inch
haag
vakantiehuis