Meer resultaten voor plussers

plussers
Geraardsbergen organiseert tijdens de coronatijd derde belronde naar 80 plussers: We" zijn bang onze familie lang niet te zien" VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van R
Geraardsbergen organiseert tijdens de coronatijd derde belronde naar 80 plussers: We" zijn bang onze familie lang niet te zien." Geraardsbergen is voor de derde keer al tijdens de coronacrisis gestart met een belronde naar alle 80-plussers. In de stad wonen ongeveer duizend 80-plussers nog thuis.
Tele-Onthaal waarschuwt voor eenzaamheidsvirus bij 60-plussers Vlaamse ouderenraad.
Welzijn, gezondheid en zorg. Tele onthaal waarschuwt voor eenzaamheidsvirus bij 60 plussers. Tele-Onthaal waarschuwt voor eenzaamheidsvirus bij 60-plussers. Tele-Onthaal waarschuwt voor eenzaamheidsvirus bij 60-plussers. Tele-Onthaal waarschuwt voor eenzaamheidsvirus bij 60-plussers. De coronastorm woedt over heel ons land. En de medische kant van het coronavirus is dan misschien wel zacht aan het afnemen, het eenzaamheidsvirus slaat evenwel hard toe.
Gezocht: vrijwilligers voor De Babbellijn om 75-plussers in Bornem Het Nieuwsblad.
Op termijn breiden we De Babbellijn ook uit naar mensen die jonger zijn dan 75 jaar en geregeld nood hebben aan een babbel. De Babbellijn wil ervoor zorgen dat mensen in isolement op regelmatige basis worden opgebeld en een praatje kunnen doen met hun vaste telebuddy.
VIVO Aanwerven van 50-plussers.
Ze zijn als 50-plussers aangeworven bij Wase Werkplaats. Ze hebben na hun 50ste bewust gekozen voor een job in de social profit en lichten samen met de HR-manager Pieter Ghyssaert toe welke de voordelen zijn van hun aanwerving in het team.
Tijdelijke werkloosheid ook voor 65-plussers met bijverdienste Vlaamse ouderenraad.
Tijdelijke werkloosheid ook voor 65 plussers met bijverdienste. Tijdelijke werkloosheid ook voor 65-plussers met bijverdienste. Tijdelijke werkloosheid ook voor 65-plussers met bijverdienste. Gepensioneerde 65-plussers die bijklussen hebben binnenkort ook recht op een uitkering wegens tijdelijke werkloosheid als hun bijverdienste wegvalt vanwege de coronacrisis.
Stad belt alle 70-plussers op Stad Dendermonde.
Er wordt gestart met wie ouder is dan 85 jaar en vervolgens per categorie van 5 jaar naar beneden gewerkt tot aan 70 jaar. De telefonisten stellen vragen zoals: Hoe voelt u zich, Heeft u voldoende sociaal netwerk, Heeft u nood aan extra hulp en ondersteuning.
Bevolking naar leeftijd en geslacht Statistiek Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Globaal zijn er in het Vlaamse Gewest meer vrouwen dan mannen: 102 vrouwen tegen 100 mannen. Bij de oudere bevolking is het overwicht van vrouwen veel groter. Er zijn 121 vrouwen tegen 100 onder 65-plussers, 187 vrouwen tegen 100 mannen onder 85-plussers en 505 vrouwen tegen 100 mannen onder de honderdjarigen.
Roland Duchatelet: Zet alleen 45-plussers in lockdown Het Belang van Limburg.
Amper twee maanden geleden deed Tina Vandenbosch 41 uit Zelem bij Halen een oproep naar tips om he. Zo organiseren universiteiten en hogescholen hun virtuele infodagen. Standard en Lommel SK trekken naar het BAS: wie, wat, waar, hoe en waarom?
Werk zoeken als 55-plusser Vlaanderen.be.
U krijgt 65% van uw theoretisch brutoloon. Getuigenissen van 50-plussers die weer aan de slag zijn gegaan. Op zijn website heeft de VDAB enkele getuigenissen opent in nieuw venster verzameld van 50-plussers die met de steun van de VDAB werk gevonden hebben.
HET DEBAT. Moeten 65-plussers langer in hun kot blijven? Nieuws HLN.
Ik vertelde haar daarstraks van het voorstel om de 65 plussers tot de herfst of volgende lente te verplichten om binnen te blijven. Haar antwoord: dan hoeft het leven voor mij niet meer. Dat ze me dan maar komen halen.

Contacteer ons

huisjes
plussers
singles
venlo
web
wordpress
belfius
hypotheekrente
website
website's